11. Geleneksel Çocuk Şöleni

İlkadım Derneği Cıvıltı Çocuk Kulübü olarak her yıl Kış Eğitimi düzenliyoruz. Bu yılki eğitimler sonunda eğitime katılan küçük kardeşlerimizle birlikte 11. Geleneksel Çocuk Şöleni'ni gerçekleştirdik. Programın sunumunu Nasreddin Hoca yaptı. Şenlikte ilk olarak küçük bir kardeşimiz Rahman Suresini okudu. Ardından açılış konuşmasını Cıvıltı Çocuk Kulübü Eğitim koordinatörü Songül Yarbel yaptı. Ve ardından tüm dönem bu program için hazırlanan küçük yetenekler gösterilerine başladı Hacivat Karagöz gösterisi, Mehter Takımı, Halk Oyunları gösterisi, Şiir dinletisi ve Tiyatro gösterisi yapıldı. Ardından tüm Kış Eğitimi boyunca çekilmiş fotoğraflardan oluşan bir sinevizyon gösterimi yapıldı.

Bu yıl Cıvıltı Çocuk Kulübünden mezun olan 3 kardeşimiz Abdulkadir KARA, Sıraç SANKA ve Muhammed Yuşa GÜLEÇ'e kurs hocaları tarafından diplomaları ve Kardeş Kırtasiye sponsorluğunda 50 TL'lik alışveriş çeki hediye edildi.

11. Geleneksel Çocuk Şöleni görüntüleri:

Kış Eğitimi boyunca çekilmiş fotoğraflardan oluşan sinevizyon: